*
*
*

Kunststof oplossingen in de technische sector: Polyester

Maropol Group heeft al jarenlang ervaring met het produceren van zeer uiteenlopende polyester producten en objecten. We hebben de nodige kennis opgedaan met projecten in de bagger- en offshorewereld maar hebben ook pretparkthema's vormgegeven in polyester.

Onze kennis passen we ook toe in de bouw en technische sector. Polyester is licht, chemie-resistent, sterk en in alle vormen toe te passen. Het is eenvoudig in elke gewenste kleur af te werken met bijvoorbeeld een beschermende of antislip coating. Zo produceren we de meest uiteenlopende vormen en maten in polyester. Afhankelijk van de toepassing gebeurt dit door middel van sprayen, vacuĆ¼m injectie en hand lay-up. Een drietal technieken die we bij Maropol Group tot in de puntjes beheersen.

Een perfecte weerspiegeling van de kracht en mogelijkheden van polyester zijn de 16 meter hoge levensechte walvisstaarten die geplaatst zijn aan het einde van de metrolijn in Spijkenisse (naar het ontwerp van architect Maarten Struijs).

Tevens worden onze polyester oplossingen gebruikt in onder andere zwembaden, zuiveringsinstallaties en luchtkanalen. Maropol Group is bedreven op vele vlakken in de kunststofindustrie. Wij hebben voor ieder project een passend antwoord!