*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kunststof oplossingen in de offshore: Speciale coatings

De offshore wordt aan alle kanten blootgesteld aan de elementen. Deze elementen zorgen voor slijtage. Om deze slijtage te voorkomen of te verminderen hebben we voor elke toepassing een specifieke coating.

Elke coating is samengesteld uit diverse componenten. De basis is vaak een epoxyhars. De beschermende eigenschappen worden bepaald door de combinatie met onder andere keramische materialen (slijtvast), glass flakes (anti-cavitatie), aluminiumoxide (slijtvast). Verder werken we ook met coatings die chemie-resistent zijn. 

We bieden voor elk probleem een pasklare oplossing. Onze kunststofexperts komen graag bij aan boord om de situatie te beoordelen. Zij hebben ervaring met de meest voorkomende slijtages. Afhankelijk van ondergrond, situatie en toepassing kunnen zij u van een goed en gedegen advies voorzien en bepalen welke coatings het best toegepast kunnen worden.

Aan de hand van dit advies gaan we aan de slag. Dat doen we bij u aan boord of in onze speciaal ingerichte containers die we wereldwijd gebruiken. Ook in Werkendam, waar we een straal- en spuitcabine hebben, kunnen we uw machine-onderdelen met zorg behandelen en coaten. We zijn trots dat namen zoals M.P.R., Boskalis, AllSeas, Van Oord, Heerema en Wagenborg reeds naar volle tevredenheid profiteren van onze flexibele dienstverlening.