*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kunststof oplossingen in de offshore: PU gieten

Werkzaamheden in de offshore vinden plaats onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Dat vergt veel van het materieel, materiaal en uiteraard de mensen. Het is een wereld die voortdurend in ontwikkeling is. En daar komt Maropol Group goed bij van pas.

Groter, sterker, verder, extremer. Elk Offshore-project heeft te kampen met deze termen en vergt het uiterste van de ingenieurs. Deze ingenieursbureaus laten hun idee├źn uitvoeren door Maropol Group. Enkele voorbeelden zijn rollen en stingerrollen voor het leggen van leidingen op zee (6 meter lang en een diameter van 0,9 meter, Audacia, Allseas), beschermstukken en pezen (voorzien van staalkabel van maar liefst 320 meter lang) en een seal met een diameter van 9 meter. Grootte of lengte vormt geen struikelblok voor ons en we denken graag constructief met u mee. 

Polyurethane wordt bij deze producties gebruikt vanwege de gunstige eigenschappen die het materiaal heeft te bieden. Zo heeft polyurethane hoge mechanische eigenschappen, hoge slijtageweerstand, hoge elasticiteit, dynamische belastbaarheid en flexibiliteit in een groot temperatuurbereik. Polyurethane is zeer breed inzetbaar en kan in nagenoeg elke vorm gegoten worden. 

Naast het projectmatige werk produceren we onder andere fenders, stootblokken en tracks in allerlei soorten en maten. Dit gebeurt in enkelstuks, kleine en middelgrote series.