*

Goede doelen

Sociaal betrokken ondernemen. Maropol Group is meer dan een bedrijf. Een betere wereld begint bij jezelf. Roparun/Team Almkerk, Optimisten gesponsord bij Watersportvereniging Woudrichem voor kinderen die graag willen leren zeilen.

Liniepadfestival 2013
Het Liniepadfestival werd gehouden op 21 en 22 september en had als thema 'Groen en actief'. Tijdens het festival werden wandelaars langs het liniepad verrast door natuur, cultuur en erfgoed. Startpunt van de wandelingen was fort Altena aan de A27, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Kijk bij onze nieuwsberichten en lees meer over dit festival.

Restauratie van oude "bierboot" voor nationaal Baggermuseum Sliedrecht.
Arie Batenburg (74) en Arie de Heer (64) uit Sliedrecht en Teus van Middelkoop (73) uit Gorinchem werken alle drie als vrijwilliger bij het baggermuseum in Sliedrecht. Maar iedere dinsdag reizen ze af naar Werkendam om een oude ‘bierboot’ op te knappen in een bedrijfshal van Maropol Group. Ze krijgen daarbij de nodige steun en adviezen van directeur Ron Koorengevel. Sliedrecht en Werkendam hebben veel met elkaar gemeen, ze worden beiden wel de ‘Vrouwenhemel’ genoemd. Daar woonden de baggeraars die de wijde wereld in trokken om havens uit te baggeren en dammen aan te leggen.

Boeien en drijvers: gerecycled en tweedehands


Volg Maropol GroupWereldwijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en projecten van de Maropol Group? Dan volgt u ons op Facebook en Linkedin!