*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kunststof oplossingen in de creatieve sector: Blow ups

Dankzij de jarenlange ervaring met kunststoffen als polyester, polyurethane, polyurea en polyethyleen kunnen we bij Maropol Group alles opblazen tot reusachtige proporties.

Wat klein begint groeit letterlijk en figuurlijk uit tot mega afmetingen. Allerlei vrolijke vormen worden door Maropol Group groot gemaakt. Het begint klein met een schets op de tekentafel van de ontwerper of kunstenaar en wij zorgen er voor dat het object in de juiste proporties de juiste vorm en grootte krijgt. Grote en kleine beelden voor speeltuinen, pretparken, evenementen en de openbare ruimte hebben op deze manier het land ingekleurd.

Reuzen met reuzendekens en reuzentaartpunten, het reuzenrad in Drievliet van maar liefst 32 meter hoog en twee reusachtige walvisstaarten van 16 meter hoog zijn zomaar wat voorbeelden die u tegen kunt komen in het pretpark en op straat. 

Wij voorzien ook uw evenement van reuzenexposure. Zo hebben we het concept met de reuzenschoenen rondom de ING-marathon gestalte gegeven met enorme voetstappen (28 meter lang), varende reuzenschoenen en enorme drinkbekers. 

Maropol Group spreekt de taal van pretparkontwerpers en kunstenaars. De illusie die zij willen creéren geven wij vorm met ons team van kunststofexperts. Kunstenaars als Tom Claassen en David Bade vertrouwen de productie van hun kunstwerken toe aan de Maropol Group. Konijnen en een nijlpaard  of een reuze paaldanser? De Maropol Group blaast het allemaal op!