*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kunststof oplossingen in de creatieve sector: Polyester

Jaren geleden is de Maropol Group begonnen met het produceren van kunststof objecten voor pretparken. Inmiddels zijn hier ook kunstprojecten voor de openbare sector bijgekomen.

Maropol Group BV ontdekte al lang geleden dat kunststof -en polyester in het bijzonder- ideaal toe te passen was in pretparken. Hoogstwaarschijnlijk heeft u reeds plaatsgenomen in een attractie waarvan het thema geproduceerd is in Werkendam. Onze creaties vindt u onder andere in De Efteling, Duinrell en Drievliet. Tevens is al op veel plaatsen het straatbeeld verfraaid door kunstobjecten die door Maropol Group in polyester (en andere kunststoffen) zijn uitgevoerd. 

We spreken de taal van pretparkontwerpers en kunstenaars. De illusie die zij willen creëren geven wij vorm met ons team van kunststofexperts. Polyester is breed in te zetten en met onze ervaring kunnen we alles maken. 

Een perfecte weerspiegeling van de kracht en mogelijkheden van polyester zijn de 16 meter hoge levensechte walvisstaarten die geplaatst zijn aan het einde van de metrolijn in Spijkenisse (naar het ontwerp van architect Maarten Struijs).

Maropol Group BV heeft ruim 27 jaar ervaring in het produceren van de meest uiteenlopende vormen en maten in polyester. Afhankelijk van de toepassing gebeurt dit d.m.v. sprayen, vacuüm injectie en hand lay-up. Maropol Group is bedreven op vele vlakken in de kunststofindustrie. Daarom hebben wij voor ieder project een passend antwoord!