*
*
*

Comaro sponsort mini’s team VV Woudrichem

De ondernemingen binnen de Maropol Group hebben sportiviteit hoog in het vaandel staan.

Buiten sponsoring en deelname aan de Roparun, waarbij het doel natuurlijk het allerbelangrijkst is, heeft de Maropol Group in de afgelopen jaren ook regionaal diverse sportclubs gesponsord.Toen onze dochter op 6-jarige leeftijd lid wilde worden van VV Woudrichem, kwam zij in een mini’s pupillen team te spelen. 

Door het ontbreken van tenues voor deze kleine ‘smurfen’ heb ik bij onze directie aangeklopt met de vraag of zij bereid waren deze mini’s te sponsoren met tenuetjes. Na enige aarzeling, de zoon van de directie voetbalt tenslotte bij de concurrent, waren zij heel enthousiast om dit team van prachtige tenues te voorzien. Als kers op de taart kregen zij zelfs schitterende trainingspakjes gesponsord. VV Woudrichem, en met name het mini’s team, waren Comaro hier heel dankbaar voor. De meeste clubs moeten het tenslotte hebben van veel vrijwilligers en sponsoren. 

De tenues worden inmiddels reeds voor het derde seizoen gedragen en hoewel het team van onze dochter er nu wel zo’n beetje uit gaat groeien kunnen andere teams er nog een paar jaar plezier van hebben.

Nogmaals onze hartelijke dank.

Tina van der Schuit
Namens VV Woudrichem

Nieuws

Enthousiaste allrounder gezocht!

Enthousiaste allrounder gezocht!

Maropol International is een begrip op het gebied van rubber-, polyester en overige industriële kunststoftoepassingen. Deze werkzaamheden worden m...