Motorcross GP Almkerk

Almkerk, oktober 2013 geschreven door John Verduyn.

In 2002 is Crossteam Almkerk in het leven geroepen door een aantal vrienden. De toen nog piepjonge Stefan Vogel, Corné van der Geld, Gerrit en Klaas de Winter, Corné van der Zalm en John Verduyn reden door heel het land om op diverse soorten crossbanen te rijden. 

In 2002 kwam John Verduyn, nadat hij ervoor gekozen had om te stoppen met crossen in verband met het starten van zijn eigen bedrijf, op het idee om een eigen motorcrosswedstrijd te organiseren.  De insteek was om de opbrengst te doneren aan een goed doel. John en Stefan trokken de stoute schoenen aan en schreven een brief aan de gemeente met een vergunningsaanvraag voor dit motorcross evenement. Wonder boven wonder, was dit in een paar weken geregeld, maar om een motorcross te organiseren was er natuurlijk veel geld nodig en niet te vergeten materiaal (brandblussers, vuilnisbakken, bussen, aanhangwagens etc.) Gelukkig zijn er altijd bedrijven die daar graag aan mee willen werken en Maropol is er daar één van. Maropol is al jaren lang hoofdsponsor van de "GP van Almkerk” zoals dit evenement in de volksmond heet. 

Nu 11 jaar en 10 edities verder is de "GP van Almkerk”  uitgegroeid van een "wedstrijdje tussen regiorijders" tot een groot motorcross evenement met meer dan 260 rijders en meer dan 1000 bezoekers op één dag. Dit mede dankzij het jarenlang steunen van onze trouwe sponsor Maropol. Namens "Crossteam Almkerk”  en alle gesteunde doelen, willen wij graag Maropol Group BV bedanken voor het sponsoren van ons team en de "GP van Almkerk”

Nieuws

Enthousiaste allrounder gezocht!

Enthousiaste allrounder gezocht!

Maropol International is een begrip op het gebied van rubber-, polyester en overige industriële kunststoftoepassingen. Deze werkzaamheden worden m...