*
*
*

Alpe d'Huzes Team TMS

Uiteindelijk was het dan zover, 6 juni 2013 om 3.30 uur in de morgen starten we met een stevig ontbijt met zelfs nog een laatste keer pasta voordat we aan onze beklimmingen beginnen.

We worden om 4.30 uur weg gestart door Dries van Agt en Joop Zoetemelk, het is koud en nog volledig donker, alle fietsers hebben licht op en de 21 bochten van Alpe d’Huez worden door de vele kaarsjes verlicht. Het basecamp was ingericht op Camping Le Colporteur in het plaatsje Le Bourg-d'Oisans onder aan de Alpe D’Huez, diverse familieleden waren meegereisd om ons aan te moedigen, van eten en drinken te voorzien, te masseren en het evenement van dichtbij mee te maken.
Naast de geleverde sportieve prestaties zijn we tijdens het evenement diep geraakt door de aanmoedigingen van al die supporters die vanaf de start tot aan de finish 2 volle dagen de deelnemers aangemoedigd hebben, zowel supporters als deelnemers elk met een eigen motivatie om juist hier deze dagen te zijn.

De ontvangst boven op de Alpe d’Huez was voor elke deelnemer alsof hij net de Tour de France gewonnen had. Verder was aandacht vanuit Nederland van familie, vrienden, collega’s, de pers en de vele donateurs overweldigend. We hebben met ons team ruim € 25.000,- opgehaald, welke gebruikt zal gaan worden voor de strijd op de overwinning van kanker, de totale opbrengst van het evenement is meer dan € 25 miljoen geworden.

Bij deze willen wij u namens ons team TMS d’HuZes & Co alsmede namens Stichting Alpe d’HuZes en KWF Kankerbestrijding bijzonder bedanken voor uw bijdrage.

Deelnemers; Alex, Cees, Hans, Jan, Jiri, John-Paul, Sander, Teun