*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kunststof oplossingen in de bouw: stralen en coaten

Om onze servicegraad nog verder te verhogen hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met straal- en coatingswerkzaamheden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een moderne straal- en spuitcabine. Door onze jarenlange ervaring in deze sectoren zijn wij in staat een kwalitatief hoogstaand product af te leveren. 

Doordat er gestraald wordt met diverse soorten straalmiddelen zijn wij in staat om voor ieder straalprobleem een passende oplossing te bieden. Wij zijn uitgerust om objecten van o.a. (giet)ijzer, RVS, aluminium, polyester, hout etc. te behandelen. Onze specialisten werken geheel volgens alle geldende normen aan de voor u perfecte uitstraling.

Na de zorgvuldige voorbehandeling van uw objecten kunnen wij desgewenst een coating aanbrengen. In onze spuitcabine wordt gestreefd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Met onze apparatuur kunnen wij elk hoekje en de gewenste laagdikte bereiken.

In overleg met onze klant wordt uiteraard vooraf bepaald welk coating-systeem het best toepasbaar is. Hierbij wordt ook rekening gehouden met bijvoorbeeld de omgevingsbelasting waaraan uw object/product zal worden blootgesteld. Hierin worden wij ondersteund door de technisch adviseurs van de grootste internationale coatingleveranciers.