*
*
*
*
*
*

Kunststof oplossingen in de bouw: Polyurea hotspray

Flexibel, bestand tegen hoge en lage temperaturen en temperatuurschokken, een scheuroverbruggend karakter en bestand tegen diverse chemicaliĆ«n. Polyurea hotspray is uitstekend toe te passen in de industrie en bouwsector. 

Polyurea is ideaal voor het naadloos en vloeistofdicht afwerken van objecten en vormen. Polyurea is zowel binnen als buiten toe te passen en te verwerken en heeft een onderhoudsarm en duurzaam karakter. Polyurea beschermt uw objecten met een slijtvaste, corrosie werende en gebruikverlengende eigenschap die met geen enkele andere coating is te realiseren.

Binnen de industriĆ«le sector is polyurea uitstekend toe te passen voor het bekleden, vloeistofdicht maken en langdurig beschermen van beton, metaal, hout, EPS, tanks, vaten, calamiteit bakken, pijpleidingen en constructies tegen chemische of anderszins corroderende invloed. 

Binnen de bouwsector moet men denken aan waterafdichting voor vloeren, natte ruimtes, douches, daken, balkons, terrassen, parkeergarages, drijflichamen van EPS, funderingen, (afval)containers, kelders. Polyurea kan ingezet worden als een brandvertragende coating en bewijst zich ook met objecten die hufterproof gemaakt zijn.

Polyurea antislipcoating aanbrengen in betonmallen
Bij de Maropol International in Werkendam worden voor een opdrachtgever de betonmallen voorzien van een Polyurea antislipcoating. Door het behandelen van de mallen met Polyurea wordt tijdens het gietproces een antislipprofiel in de toplaag van de betonplaten gerealiseerd.

Boeien en drijvers: gerecycled en tweedehands


Volg Maropol InternationalWereldwijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en projecten van de Maropol International? Dan volgt u ons op Facebook en Linkedin!