*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Beschermhulzen koppelingen gasleiding

Maropol group produceert beschermhulzen voor AllSeas

Voor de kust van Noorwegen vinden veel activiteiten plaats op het gebied van het winnen en transporteren van fossiele brandstoffen. Het Nederlandse AllSeas heeft van het Noorse Statoil opdracht gekregen voor het plaatsen van een gasleiding op een diepte van 1.400 mtr. naar de Noorse kust. Aan boord van het gespecialiseerde AllSeas schip Solitair worden de leidingen in segmenten van 18 mtr. aan elkaar gelast. Een enorme arm aan de voorzijde van hetzelfde schip laat de leiding vervolgens zakken naar de zeebodem. Maropol Group kreeg opdracht van AllSeas om zogenaamde beschermhulzen voor de koppelingen in de leiding te produceren. Deze beschermhulzen moeten de koppelingen beschermen tegen elementen van buitenaf en het afdekkende gravelbed.

De beschermhuls bestaat uit een stalen mal (08 Metaal) waar een PU protection cover omheen wordt gespoten die bijeen gehouden wordt door een stalen spanband.

Nieuws

Enthousiaste allrounder gezocht!

Enthousiaste allrounder gezocht!

Maropol International is een begrip op het gebied van rubber-, polyester en overige industriƫle kunststoftoepassingen. Deze werkzaamheden worden m...