*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kunststof oplossingen in de baggerindustrie: Reparatie aan boord

Maropol International verzorgt reparaties aan boord waar ook ter wereld. Onze speciaal ingerichte werkcontainers bevinden zich op strategische locaties zoals Amerika, Dubai en Singapore. De projecten worden vanuit Werkendam aangestuurd en gecoƶrdineerd. 

Veel voorkomende reparaties aan boord zijn het repareren van bodemdeurrubbers, kegel- en vlinderkleppen, kunststof afsluiters, seals en pakkingen. Met de producten van Edilon voorzien we in leegzuilkanalen de overgangen van flens naar flens van een slijtvaste laag zodat er langer doorgedraaid kan worden met een schip. We kunnen zelfs lekkages in stalen leidingen repareren met behulp van polyester in combinatie met een hechtingscoating (tot 6 bar mits de lekkage goed bereikbaar is). 

Wanneer uw schip in dok gaat, sturen we graag onze experts om uw schade goed te beoordelen. We kunnen u aan de hand van deze beoordeling een passend advies geven om de reparaties zo goed mogelijk bij u op locatie uit te voeren. Maropol International heeft een brede kennis op het gebied van kunststof in het algemeen. 

Boeien en drijvers: gerecycled en tweedehands


Volg Maropol InternationalWereldwijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en projecten van de Maropol International? Dan volgt u ons op Facebook en Linkedin!