*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kunststof oplossingen in de baggerindustrie: Boeien en drijvers

Jaarlijks verwerken we bij Maropol Group 150 ton polyurethane in en op onze producten. Een groot deel van deze hoeveelheid wordt gebruikt voor boeien en drijvers bestemd voor de baggerwereld. 

Polyurethane is ideaal voor het naadloos en vloeistofdicht afwerken van objecten en vormen. Polyurethane is zowel binnen als buiten toe te passen en te verwerken en heeft een onderhoudsarm en duurzaam karakter. Polyurethane beschermt uw boeien en drijvers met een slijtvaste, corrosie werende en gebruik verlengende eigenschap die met geen enkele andere coating is te realiseren.

Op onze enorme draaibanken brengen we schuim met behulp van vuur aan om een kern tot de gewenste maat is bereikt (tot 14 meter lang met een diameter tot 4 meter). Daarna wordt de polyurethane aangebracht in een kleur naar keuze. Het resultaat is een duurzaam product met unieke eigenschappen. Door het flexibele karakter van de polyurethane schil om de kern van schuim is het product beter bestand tegen botsingen en natuurlijke elementen, uw drijvend materieel is beter bestand tegen schade en uw project loopt derhalve minder vertraging op.

Alle koppelkogelboeien, meetboeien, diepteboeien en drijvers worden bij ons op maat gemaakt. Tevens hebben we diverse boeien en drijvers op voorraad. In onze database hebben we een enorme lijst met tweedehands boeien. Klanten als Boskalis, Heerema, Van Oord, Jan de Nul, Allseas, D.E.M.E. en Dunlop kiezen voor de producten van Maropol Group!