*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Polyester in de baggerindustrie

Polyester zit in het DNA van de Maropol Group. Wat 27 jaar geleden begon in een schuurtje is uitgegroeid tot een bedrijf met 7 medewerkers dat wereldwijd een uitstekende naam heeft opgebouwd in het produceren en repareren van polyester vormen. Maropol Group is de onmisbare schakel in elk baggerproject! 

Wij bieden maatwerk voor al uw vraagstukken en onze reparatieservice staat dag en nacht voor u klaar. De mogelijkheden met polyester zijn enorm. Zo repareren wij onder andere polyester drijvers, stalen leidingen in de kippenkooi, reddingsboten en produceren wij alles wat mogelijkerwijs nodig is aan en buiten boord van een baggerschip. Alle reparaties en producties worden uitgevoerd met de juiste materialen en grondstoffen een en ander afhankelijk van de toepassing. Maat, dikte en vorm van onze producten bepalen we vaak in samenwerking met gespecialiseerde ingenieursbureaus zoals Solico.

Op onze thuisbasis In Werkendam is onze productieafdeling gevestigd, kunnen we tests uitvoeren en produceren we kleine en grote vormen in enkelstuks, kleine en middelgrote series.


Maropol Group repareert ook reddingsboten aan boord van baggerschepen. Hieronder een filmpje van de reparatie van de reddingsboot aan boord van de Oleg Strashnov.