*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kunststof oplossingen in de baggerindustrie: Reparatie

Waar gebaggerd wordt, vallen spaanders. Reparatie slangen, fenders etc.

Baggerprojecten vinden meestal plaats onder ruwe omstandigheden. Hoe goed het materieel ook is, de kans dat het schade oploopt is altijd aanwezig. Bij de Maropol Group staat een team kunststofexperts dag en nacht klaar om (vaak op locatie) rubber, polyurethane, polyester en polyethylene schades te repareren.

Maropol International BV is al ruim 27 jaar een expert in het repareren van onder andere rubberen baggerslangen (binnen- en buitenzijde en koppelpakkingen), bodemdeurrubbers, pers- en zuigzakken, pneumatische fenders en boeien van zowel rubber, polyurethane, polyester en polyethylene. Na het schoonmaken van de schade bepalen we welke materialen we gaan gebruiken en repareren we de schades uitsluitend met zeer slijtvaste kunststoffen die we op professionele wijze aanbrengen. Uw materieel kan weer voor 100% worden ingezet. U komt onze reparatiedienst (werkend onder Maropol International BV) over de hele wereld tegen. We verrichten reparaties aan boord of ter plaatse vanuit onze eigen reparatiecontainers. 

Indien het repareren van een schade op locatie niet mogelijk is doen we dit in onze werkplaats in Werkendam. Geen schade is ons te groot. We denken graag met u mee zodat uw project geen vertraging op hoeft te lopen!

Maropol International BV repareert ook reddingsboten. Hieronder een filmpje van de reparatie van de reddingsboot van de Oleg Strashnov.