*
*
*
*
*
*
*
*
*

Reparatie reddingsboten

Reddingsboten, rips en sloepen zijn onmisbaar in de offshore. Deze boten opereren in onstuimige en zware omstandigheden en lopen tijdens hun werkzaamheden weleens schade op. Maropol International is gespecialiseerd in het repareren van deze polyester boten en haar onderdelen.

  

Bij Maropol International staat er dag en nacht een team van kunststofexperts voor u klaar om in actie te komen bij schadegevallen. Ons team komt de schade op locatie beoordelen. Een slecht beoordeelde schade levert de verkeerde reparatie op. Dat kan desastreuze gevolgen hebben voor de boot en haar bemanning. Daarom wordt per geval goed bekeken en kritisch beoordeeld wat de ernst van de situatie is, welke materialen we moeten gebruiken en hoe we de schade gaan repareren. 

Bij kleine schades repareren we die direct op locatie. Wanneer de schade groter is halen we de boot naar onze speciaal ingerichte werkplaats in Werkendam. Daar hebben we alles bij de hand om uw materieel weer als nieuw te maken. We werken met hars, glasvezel en coatings van verschillende leveranciers. Zo beschikken we altijd over het juiste materiaal en het beste gereedschap. Ook kunnen we in Werkendam beschadigde fenders repareren of vernieuwen. 

Tevens beschikken we over een moderne spuitcabine waar we alle schades professioneel en netjes af kunnen werken. Maropol International maakt uw boot weer als nieuw! 

Boeien en drijvers: gerecycled en tweedehands


Volg Maropol InternationalWereldwijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en projecten van de Maropol International? Dan volgt u ons op Facebook en Linkedin!