*
*
*

Reparatie drijvend materiaal

Maropol International verzorgt reparaties aan boord waar ook ter wereld. Onze speciaal ingerichte werkcontainers bevinden zich op strategische locaties zoals Amerika, Dubai en Singapore. De projecten worden vanuit Werkendam aangestuurd en gecoördineerd.

Onder andere Heerema, Allseas, Van Oord, Damen en Seaway weten de weg naar Maropol International te vinden als er iets beschadigd is. Of het nu van rubber, polyurethaan, polyethylene, epoxyhars of polyester is. Boeien, fenders, donuts voor aan de oppervlakte of in de diepte, groot of klein, alles wordt professioneel en kundig gerepareerd en kan na reparatie van zowel binnen- als buitenkant weer honderd procent worden ingezet bij uw dagelijkse werkzaamheden. 

Wanneer uw materieel onherstelbaar is beschadigd maken we het betreffende object nieuw in onze werkplaats in Werkendam. Maropol International heeft veel ervaring in het produceren van boeien, fenders en donuts met een opdrijvend vermogen tot wel 25 ton of bruikbaar tot een diepte van enkele duizenden meters.

Onze kunststofexperts komen graag bij u aan boord bepalen welke werkwijze we het beste toe kunnen passen om uw schade te repareren, dan wel te vernieuwen. 

Boeien en drijvers: gerecycled en tweedehands


Volg Maropol InternationalWereldwijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en projecten van de Maropol International? Dan volgt u ons op Facebook en Linkedin!