*
*
*
*
*
*
*

Charity

Sociaal betrokken ondernemen. Maropol International is meer dan een bedrijf. Een betere wereld begint bij jezelf. Om deze reden sponsort Maropol International vele soorten initiatieven.

E.S.A.V. Asterix

De Eindhovense studentenatletiek vereniging doet elk jaar mee met de Batavierenrace. Dit is de grootste studentenwedstrijd van de Benelux. Jaarlijks doen hier zo’n 15.000 studenten aan mee. Dit jaar, 2022, sponsort Maropol International hen. Met uiteindelijk een zeer goed resultaat. Ze werden 17e van de meer dan 300 teams.

Roparun Team Almkerk

Marianne en Ron hebben met een aantal anderen in 2011 Team Almkerk opgericht. Met dit team werd en wordt nog steeds deelgenomen aan de Roparun. Hierbij wordt geld opgehaald om het leven van mensen met kanker beter te maken.

Jeugdzeilen en Sloep bouwen bij WSV Woudrichem

Maropol International is vanaf het begin zeer betrokken geweest bij WSV Woudrichem. Zij hebben de optimistjes gesponsord en de bedrijfshal ter beschikking gesteld aan deze roei- en zeilvereniging zodat ze sloepen konden bouwen.

Nationaal Baggermuseum

Niet alleen WSV Woudrichem heeft een sloep gebouwd in de bedrijfshal. Ook stelde Maropol International haar bedrijfshal ter beschikking aan het Nationaal Baggermuseum. Zij hebben hier een historische sloep gerestaureerd.

Verder óók…

Al jaar en dag sponsort Maropol International het Autovoetbal in Almkerk bij reparatie en productie van de voetbal. Verder heeft Maropol International ook nog de Motorcross GP in Almkerk en Team TMS voor Alpe d’Huzes gesponsord.

Maropol International heeft de lokale sportverenigingen ook nog gesponsord. Zo hebben zij diverse teams van VV Almkerk en VV Woudrichem gesponsord.  

 

 

Boeien en drijvers: gerecycled en tweedehands


Volg Maropol InternationalWereldwijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en projecten van de Maropol International? Dan volgt u ons op Facebook en Linkedin!