*
*
*

Kunststof oplossingen in de bouw: Edilon

De Edilon lijmsystemen zijn speciaal ontwikkeld voor bagger-, bouw- en industriƫle doeleinden, daar waar sprake is van extreme situaties en toepassingen, en dus de hoogste eisen aan het hechtend vermogen van de producten wordt gesteld. Maropol International is officieel dealer van Edilon Sedra lijmproducten.

Edilon Dex WR is een speciaal ontwikkelde twee componenten epoxy lijmsysteem met een bijzonder hoge slijtweerbaarheid.

Edilon Dex G Type 20 /40 /80 is een hoogwaardig groutsysteem voor het duurzaam ondersabelen van machines en constructies onder zware dynamische mechanische belastingen.

Edilon Dex R 2K is een CE gecertificeerd, professionele ankerlijm, voor het spanningsvrij verlijmen van constructieve ankers in beton, waarvoor een goedkeuringsrichtlijn ETAG No.001, part 5 - Bonded anchors van kracht is. 

Edilon Dex EA 2K is een CE gecertificeerd, professionele ankerlijm, voor het spanningsvrij verlijmen van constructieve ankers in beton, waarvoor een goedkeuringsrichtlijn ETAG No.001, part 5 - Bonded anchors van kracht is.

Edilon Dex RH is een speciaal ontwikkelde twee componenten pasteus epoxy lijmsysteem waarmee een hoogwaardige structurele verlijming van verschillende soorten materialen mogelijk is.


Voor meer informatie kun je onze webshop bezoeken.

Boeien en drijvers: gerecycled en tweedehands


Volg Maropol InternationalWereldwijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en projecten van de Maropol International? Dan volgt u ons op Facebook en Linkedin!