*
*
*
*
*

Kunststof oplossingen in de bouw: coaten

Om onze servicegraad nog verder te verhogen hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met coatingswerkzaamheden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een spuitcabine. Door onze jarenlange ervaring in deze sectoren zijn wij in staat een kwalitatief hoogstaand product af te leveren. 

Na de zorgvuldige voorbehandeling van uw objecten kunnen wij desgewenst een coating aanbrengen. In onze spuitcabine wordt gestreefd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Met onze apparatuur kunnen wij elk hoekje en de gewenste laagdikte bereiken.

In overleg met onze klant wordt uiteraard vooraf bepaald welk coating-systeem het best toepasbaar is. Hierbij wordt ook rekening gehouden met bijvoorbeeld de omgevingsbelasting waaraan uw object/product zal worden blootgesteld. Hierin worden wij ondersteund door de technisch adviseurs van de grootste internationale coatingleveranciers.

Boeien en drijvers: gerecycled en tweedehands


Volg Maropol InternationalWereldwijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en projecten van de Maropol International? Dan volgt u ons op Facebook en Linkedin!