*
*
*

Kunststof oplossingen in de technische sector: Speciale coatings

Alles wat wordt blootgesteld aan de elementen is onderhevig aan slijtage. Om deze slijtage te voorkomen of te verminderen hebben we voor elke toepassing een specifieke coating.

Elke coating is samengesteld uit diverse componenten. De basis is vaak een epoxyhars. De beschermende eigenschappen worden bepaald door de combinatie met onder andere keramische materialen (slijtvast), glass flakes (anti-cavitatie), aluminiumoxide (slijtvast). Verder werken we ook met coatings die chemie-resistent zijn. 

We bieden voor elk probleem een pasklare oplossing. Onze kunststofexperts komen graag bij u kijken om een situatie te beoordelen. Zij hebben ervaring met de meest voorkomende slijtages. Afhankelijk van ondergrond, situatie en toepassing kunnen zij u van een goed en gedegen advies voorzien en bepalen welke coatings het best toegepast kunnen worden.

Aan de hand van dit advies maken we een werkplan en daarna gaan we aan de slag. Dat doen we in Werkendam waar we een moderne straal- en spuitcabine hebben waar we alles met zorg behandelen en coaten. We zijn trots dat namen zoals M.P.R., Boskalis, AllSeas, Van Oord, Heerema en Wagenborg reeds naar volle tevredenheid profiteren van onze flexibele dienstverlening.